Motorroutes Duitsland

Vanuit motorhotel GuS, gevestigd in Hunsrück, zijn er prachtige motorroutes in de regio Eifel en Moezel, Duitsland. Onderstaand lichten wij enkele motorroutes in Duitsland, de Ardennen en Luxemburg uit die vanuit ons motorhotel erg goed te bereiken zijn. 

Ga op pad en geniet van de geweldige uitzichten, bergen en mooie steden. Benieuwd naar andere motorroutes? Neem gerust contact met ons op! Als ervaren motorrijders kennen we de beste plekken en delen we graag onze tips.

Hieronder staan een aantal van onze vele aanwezige motorroutes in Duitsland en omstreken die geschikt zijn voor de Garmin, de TomTom of een van de andere GPS systemen. Je kunt ze gratis downloaden!

Motorroutes Eifel

Motorhotel GuS is gevestigd aan de rand van het natuurpark Hunsrück, bij de regio Eifel en Moezel. Om bij ons motorhotel te komen kunt u schitterende motorroutes in de Eifel rijden. Deze motorroute start nabij Eupen (Luik) en gaat via Monschau en het natuurpark Eifel naar de Piespoort en Bernkastel-Kues, om uiteindelijk te eindigen bij motorhotel GuS in Hunsrück. De route is in totaal 205 kilometer. Download de motorroute Eifel.

 

 

Motorroutes Moezel

Volg deze prachtige motorroute in de Moezel door de mooie steden Zell en Cochem en beland bij de langste hangbrug van Duitsland: de Geierlay. Deze voetgangersbrug hangt op een hoogte van ruim 100 meter en overbrugt de Mörsdorfer Bachtal. Tijd om even van de motor af te gaan want het is een spectaculaire ervaring! Een motortrip naar deze locatie mag niet ontbreken. De motorroute is 264 kilometer lang. Download de motorroute Moezel.

 

 

Motorroute Saarland

Kies eens een andere hoek van Duitsland! Tegen de grens met Frankrijk vind je deze adembenemende motorroute. Rijd over de kronkelwegen van het Saarland met uitzicht op de Saarschleife, een rivierlus gevormd door de natuur. Daarnaast is een stop in het gezellige stadje Saarburg zeker de moeite waard. De route is in totaal 263 kilometer. Download de motorroute Saarland.

 

 

Korte bochten motorroute

Wil je niet al te ver weg van Motorhotel GuS? Dan is de “Korte Bochten route” perfect voor jou. Via vele korte bochten kom je langs de mooie steden Wittlich, Zell en Herrstein in de regio Moezel en Hunsrück. Alsnog rijd je een route van 286 kilometer, maar blijf je in de buurt van ons motorhotel. Download de korte bochten route.

 

 

Motorroute Luxemburg

Graag de schitterende plaatsen van Luxemburg ontdekken? Ga op pad in het altijd mooie Luxemburg met goede wegen via Kautenbach en Wiltz. Bewonder de toeristische plekken zoals Vianden, Echtenar en Diekirch. Deze route is goed voor 305 kilometer. Download de motorroute Luxemburg.

 

 

Motorroute Hunsrück

Maak een rondrit door het schitterende natuurpark Hunsrück, Deze route is vol met mooie wegen en heerlijke bochten. Bovendien kom je langs mooie musea die absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken. De motorroute gaat langs het vliegtuigmuseum in Hermeskeil en vervolgt zijn weg naar Kirn, waar een bezoek aan het whiskeymuseum Kyrburg niet mag ontbreken. Na deze pitstop vervolgt de route naar de plaatsen Idar Oberstein en Ramstein. In totaal is de route 274 kilometer lang. Download de motorroute Hunsrück

 

 

 

Motorroute Pfalzerwald

In het zuidwesten van Duitsland vind je het nog redelijk onbekende maar schitterende Pfälzerwald. Rij door het heuvelachtige natuurpark via Johanniskreuz en de 48. Download de motorroute Pfälzerwald.

Wil je meer weten over de motorroutes Eifel, Duitsland en omliggende gebieden? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over!