motorhotel GuS

Staat garant voor Gezellig Uitgesproken Samenzijn!

Opgericht in 2010 door de eerste eigenaren, doorontwikkeld door de vorige eigenaren en vanaf 1 juni 2023, zet ik, Diane van Schaik, de traditie van Motorhotel GUS voort.

Ik kom uit Amsterdam, ben opgegroeid in Schagen en motorrijden wilde ik al zeer vroeg in mijn leven. Brommer rijden vond ik dan ook echt helemaal niets en heb ik geboycot. Mijn motorrijbewijs had ik snel in de pocket. Het duurde nog wel even voordat ik mijn eigen motor had, maar ik koos mijn vriendjes er gewoon op uit en reed op die van hen weg! Gewoon omdat het kon.

Ik rij nog steeds op mijn eerste motor, een Honda VF750 (Super Magna) uit 1988.

In een ver verleden, begon ik aan een aantal opleidingen en studies in het toerisme en horeca, ook de werkzaamheden werden uiteraard hierop afgestemd. Wat had ik een plezier die tijd, heerlijk samen met collega’s, een (glim)lach op het gezicht van de gasten toveren. Hard werken, maar vooral veel plezier en lol maken.

Waardoor het ook is gekomen, ik liet de horeca en het toerisme achter mij en kwam in het notariaat terecht, eerst als secretaresse, maar zo leergierig als ik ben volgde ik een rechtenstudie en ging als notarisklerk aan de gang. In 2011 moest ik dit vakgebied helaas verlaten, vanwege de financiële crisis in 2008 en zo ging ik verder in het vastgoed bij een makelaar in de verhuur van winkelpanden en later als assistent assetmanager (beheer van bedrijf onroerend goed en met name logistiek vastgoed).

Circa vijf jaar geleden werd mij een aantal vragen gesteld over het leven en ik wist het toen zeker: ik ga mijn droom verwezenlijken. In mijn ‘Moments of Truth’ herken ik de waarden onafhankelijkheid, vrijheid, authenticiteit, avontuur en eerlijkheid. ik hou van (dag)dromen en geniet graag van positieve, energievolle dingen in het leven.

Wellicht is het nodig geweest om mijn droom uit het oog te verliezen, ik heb in ieder geval andere wegen bewandeld. Ze waren misschien niet allemaal even mooi, maar het heeft me gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Ik blijf dit pad nog even volgen, want na al die jaren lijkt dit pad mij te leiden naar iets dat ik lang geleden al voor ogen had, werken in het toerisme en horeca.

En wat is er dan mooier om deze combinatie uit te oefenen als gastvrouw in mijn eigen gastenverblijf. Om gasten te ontmoeten en te ontvangen, die actief en sportief zijn ingesteld en zich zeer goed zelf kunnen vermaken. Mijn gast is optimistisch, avontuurlijk, gezellig en houdt van humor. Mijn droomgast trekt er graag op uit om nieuwe avonturen te beleven, te genieten van de natuur, de fabelachtige uitzichten en het mooie weer. Maar ook om te genieten van de vrijheid in combinatie met ontspanning en in het comfort van het gastenverblijf te genieten van nieuwe verhalen, ontmoetingen en vriendschappen.

Liebe Grüβe,
Diane en een poot van (der) Rudy!

Wat onze gasten zeggen

Heel vriendelijk ontvangen door Diane, een top gastvrouw! Gezellig, authentiek, prachtige omgeving, propere kamers, comfortabele bedden en héérlijk eten! Een absolute aanrader!

Dana Van de Putte

Tijdens het paasweekend verbleven in Motorhotel GUS. Diane is een zeer gastvrije host die iedereen vriendelijk ontvangt. Leuke sfeer met de andere gasten, voor mij als solo reiziger een groot pluspunt. Het avondeten was echt heerlijk! Aanrader, ik kom zeker terug.

Suus ‘Blabla’

De nieuwe eigenaren, sinds seizoen 2024 verlenen een uitstekende service. Je voelt je heel welkom met een warm onthaal. Mocht je speciale eetwensen hebben dan graag aangeven. De bedden slapen zeer comfortabel. De kamers zijn goed schoon. De motortochten op hun site zijn geweldig. Wij komen zeker terug

Gert-Jan van Vessem

Een weekend verbleven bij Diane. Een super leuk hotel van alle gemakken voorzien. Diane zet heerlijke gerechten op tafel en maakt er echt een feestje van. Een aanrader voor wie in de regio wil verblijven! Wij komen zeker terug.

Susan Okkerman

Heerlijk gegeten en het was geen probleem om aan dieetwensen te voldoen. Ook dat was super.
De kamers waren keurig schoon en verder exact wat je bij een motorhotel verwacht. De twee grote afgesloten motorschuren zijn ook echt heel fijn.

Diana en partner, super bedankt voor het heerlijke weekend en de gastvrijheid.

Martijn L

Wat een fantastisch weekend hadden wij in juni! Goed gezelschap, mooi weer, fantastische routes in de omgeving en een fijn hotel. Eten mag niet iets worden bijgeschaafd, maar veel heb je niet nodig. Heerlijke locatie en aardig personeel, Dankjewel!

Rody

Gezellig motorhotel! Samen met een vriend hier 3 dagen gebivakkeerd en uitermate goed bevallen. Zeer aardige gastvrouw, lekker eten en ‘s avonds verhalen delen met andere motorrijders. Aanrader als je de Eifel wilt bezoeken. Prachtige routes vanaf het hotel.

Raymond S

Net een nieuwe eigenaar, maar wat heeft ze de boel goed op orde! Ivm allergie ben ik een lastige eter, ook dit werd goed geregeld en ik heb heerlijk gegeten!
De kamer is mooi en schoon. De bedden slapen heerlijk. De bar heeft perfecte service. Zeer vriendelijk en meedenkend personeel. De omgeving ligt vol met prachtige routes om met de motor te rijden. Wij waren met een groep van 13. Alles was tip top in orde!
Zeker een aanrader!

Rebecca Leeuw

Nieuwe eigenaresse met hart voor de zaak. Pittige tante welke de boel goed op orde heeft.
Hotel en eten zijn eenvoudig maar precies wat wij willen. Ook bij terugkomst na een dag toeren in de mooie omgeving was het goed toeven op het terras met uitzicht. De motoren kun je met een gerust hart in de garages parkeren voor de nacht.
Wij hebben een fantastische mid-week gehad en is zeker voor herhaling vatbaar.

Henk Jansen
Bekijk al onze reviews op