Wij zijn GuS: Gerben und Susan

 

gerben en susan
gusto inn de moezel

 

 

Dit is het motorhotel GuS team en we heten u van harte welkom!

Wij zijn zeer enthousiaste motorrijders die u graag een mooie route meegeven om deze geweldige omgeving te verkennen!! Elke windrichting heeft weer zijn eigen schoonheden.

 

Hopelijk tot snel bij:

 

Gerben und Susan

Motorhotel GuS

Bahnhofsweg 4

54497 Hoxel-Morbach

0031 6 1439 4138

0049 176 6144 9445

Wij zijn Gerben en Susan!

Wij zijn een nederlands stel die vanaf heden onze droom aan het waarmaken zijn! We hebben in november 2008 een bijzonder pand aan de rand van de Hunsruck gekocht, en zijn na een flinke verbouwing vanaf het voorjaar in 2010 een motorhotel begonnen in deze schitterende omgeving!

Gerben komt oorspronkelijk uit het Brabantse Eersel en heeft werktuigbouwkunde gestudeerd in Rotterdam, waar hij uiteindelijk Susan heeft ontmoet waardoor hij Brabant heeft verlaten voor Den Haag.

Susan is geboren in Oman en heeft daarna in vele verschillende landen gewoond vanwege het werk van haar vader. Haar familie komt oorspronkelijk allemaal uit Den Haag. Vanaf haar 14e is Susan ook woonzaam in Den Haag. Susan heeft elektrotechniek gestudeerd in Rijswijk nadat ze Gerben heeft leren kennen.

Het motorrijden en op vakantie gaan is altijd een grote hobby geweest en vandaar dat we nu de kans genomen hebben om dit te combineren als werk.

We komen oorspronkelijk dus niet uit de horeca, maar zijn er wel veel geweest.. 😉

Dit is onze hond genaamd GuSto,

Gusto is 1 augustus 2010 geboren en per 21 september 2010 aan onze droom toegevoegd!

Gusto is een kruising Mechelse x Duitse Herder.