motorhotel GuS

Staat garant voor Gezellig Uitgesproken Samenzijn!

Opgericht in 2010 door de eerste eigenaren, doorontwikkeld door de vorige eigenaren en vanaf 1 juni 2023, zal ik, Diane van Schaik, de traditie van Motorhotel GUS voortzetten.

Ik kom uit Amsterdam, ben opgegroeid in Schagen en motorrijden wilde ik al zeer vroeg in mijn leven. Brommer rijden vond ik dan ook echt helemaal niets en heb ik geboycot. Mijn motorrijbewijs had ik snel in de pocket. Het duurde nog wel even voordat ik mijn eigen motor had, maar ik koos mijn vriendjes er gewoon op uit en reed op die van hen weg! Gewoon omdat het kon. 😊

Inmiddels ben ik in het bezit van een VF750 (Honda Super Magna uit 1988).

In een ver verleden, begon ik aan een aantal opleidingen en studies in het toerisme en horeca, ook de werkzaamheden werden uiteraard hierop afgestemd. Wat had ik een plezier die tijd, heerlijk samen met collega’s, een (glim)lach op het gezicht van de gasten toveren. Hard werken, maar vooral veel plezier en lol maken.

Waardoor het ook is gekomen, ik liet de horeca en het toerisme achter mij en kwam in het notariaat terecht, eerst als secretaresse, maar zo leergierig als ik ben volgde ik een rechtenstudie en ging als notarisklerk aan de gang. In 2011 moest ik dit vakgebied helaas verlaten, vanwege de financiële crisis in 2008 en zo ging ik verder in het vastgoed bij een makelaar in de verhuur van winkelpanden en later als assistent assetmanager (beheer van bedrijf onroerend goed en met name logistiek vastgoed).

Circa vijf jaar geleden werd mij een aantal vragen gesteld over het leven en ik wist het toen zeker: ik ga mijn droom verwezenlijken. In mijn ‘Moments of Truth’ herken ik de waarden onafhankelijkheid, vrijheid, authenticiteit, avontuur en eerlijkheid. ik hou van (dag)dromen en geniet graag van positieve, energievolle dingen in het leven.

Wellicht is het nodig geweest om mijn droom uit het oog te verliezen, ik heb in ieder geval andere wegen bewandeld. Ze waren misschien niet allemaal even mooi, maar het heeft me gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Ik blijf dit pad nog even volgen, want na al die jaren lijkt dit pad mij te leiden naar iets dat ik lang geleden al voor ogen had, werken in het toerisme en horeca.

En wat is er dan mooier om deze combinatie uit te oefenen als gastvrouw in mijn eigen gastenverblijf. Om gasten te ontmoeten en te ontvangen, die actief en sportief zijn ingesteld en zich zeer goed zelf kunnen vermaken. Mijn gast is optimistisch, avontuurlijk, gezellig en houdt van humor. Mijn droomgast trekt er graag op uit om nieuwe avonturen te beleven, te genieten van de natuur, de fabelachtige uitzichten en het mooie weer. Maar ook om te genieten van de vrijheid in combinatie met ontspanning en in het comfort van het gastenverblijf te genieten van nieuwe verhalen, ontmoetingen en vriendschappen.

Liebe Grüβe,
Diane en een poot van (der) Rudy!