Blog

Suus ‘Blabla’

By admin on 5 april 2024 in Reviews

Tijdens het paasweekend verbleven in Motorhotel GUS. Diane is een zeer gastvrije host die iedereen vriendelijk ontvangt. Leuke sfeer met de andere gasten, voor mij als solo reiziger een groot pluspunt. Het avondeten was echt heerlijk! Aanrader, ik kom zeker terug.

Gert-Jan van Vessem

By admin on 4 april 2024 in Reviews

De nieuwe eigenaren, sinds seizoen 2024 verlenen een uitstekende service. Je voelt je heel welkom met een warm onthaal. Mocht je speciale eetwensen hebben dan graag aangeven. De bedden slapen zeer comfortabel. De kamers zijn goed schoon. De motortochten op hun site zijn geweldig. Wij komen zeker terug

Martijn L

By admin on 11 maart 2024 in Reviews

Heerlijk gegeten en het was geen probleem om aan dieetwensen te voldoen. Ook dat was super.
De kamers waren keurig schoon en verder exact wat je bij een motorhotel verwacht. De twee grote afgesloten motorschuren zijn ook echt heel fijn.

Diana en partner, super bedankt voor het heerlijke weekend en de gastvrijheid.

Rody

By admin on 15 januari 2024 in Reviews

Wat een fantastisch weekend hadden wij in juni! Goed gezelschap, mooi weer, fantastische routes in de omgeving en een fijn hotel. Eten mag niet iets worden bijgeschaafd, maar veel heb je niet nodig. Heerlijke locatie en aardig personeel, Dankjewel!

Raymond S

By admin on 9 januari 2024 in Reviews

Gezellig motorhotel! Samen met een vriend hier 3 dagen gebivakkeerd en uitermate goed bevallen. Zeer aardige gastvrouw, lekker eten en ‘s avonds verhalen delen met andere motorrijders. Aanrader als je de Eifel wilt bezoeken. Prachtige routes vanaf het hotel.

Rebecca Leeuw

By admin on 5 oktober 2023 in Reviews

Net een nieuwe eigenaar, maar wat heeft ze de boel goed op orde! Ivm allergie ben ik een lastige eter, ook dit werd goed geregeld en ik heb heerlijk gegeten!
De kamer is mooi en schoon. De bedden slapen heerlijk. De bar heeft perfecte service. Zeer vriendelijk en meedenkend personeel. De omgeving ligt vol met prachtige routes om met de motor te rijden. Wij waren met een groep van 13. Alles was tip top in orde!
Zeker een aanrader!

Henk Jansen

By admin on 13 september 2023 in Reviews

Nieuwe eigenaresse met hart voor de zaak. Pittige tante welke de boel goed op orde heeft.
Hotel en eten zijn eenvoudig maar precies wat wij willen. Ook bij terugkomst na een dag toeren in de mooie omgeving was het goed toeven op het terras met uitzicht. De motoren kun je met een gerust hart in de garages parkeren voor de nacht.
Wij hebben een fantastische mid-week gehad en is zeker voor herhaling vatbaar.